Silvijn Aerden
  • Man
  • Soesterberg
  • Nederland
Delen op Facebook MySpace
  • Blogteksten
  • Discussies
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's

Ontvangen cadeaus

Cadeau

Silvijn Aerden heeft nog geen cadeaus ontvangen

Een cadeau geven

 

De pagina van Silvijn Aerden

Recente activiteiten

Jan Dirven heeft een reactie achtergelaten voor Silvijn Aerden
"Dag Silvijn, Goed om te vernemen dat er ook mensen zoals jij lid worden die zich voor die veranderende en horizontaliserende samenleving zijn gaan interesseren, maar daar nog niet zo bewust mee bezig zijn geweest. Ik hoop en verwacht dat er op de…"
10 Mei 2010
Jan Dirven heeft een reactie achtergelaten voor Silvijn Aerden
"Dag Silvijn, Welkom op deze site. Om je te laten inspireren. Maar voel je ook vrij bijdragen te leveren die voor anderen interessant kunen zijn. Vriendelijke groet, Jan Dirven, beheerteam Horizontalisering.nl"
10 Mei 2010
Silvijn Aerden is nu lid van Horizontalisering.nl
10 Mei 2010

Prikbord (3 commentaren)

Je moet lid zijn van Horizontalisering.nl om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Horizontalisering.nl

Op 3 Oktober 2010 om 15.40 zei rose...
rose.devid50@yahoo.com
HELLO
My name is miss Rose i saw your profile today at(horizontalisering.ning.com) and fund you worthy to be mine as some one whom i can lay on his arms as long as love is concern, caring and teassing you all the nightlong and ,l will also like to know you the more,and l want you to send an email to my email address (rose.devid50@yahoo.com) so l can give you my picture for you to know whom l am. Here is my email address I believe we can move from here! I waiting for your mail to my email address above. miss Rose
(Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life)


HELLO
Mijn naam is Miss Rose ik zag je profiel vandaag op (horizontalisering.ning.com) en fonds u waardig mij als iemand die ik kan leggen op zijn armen zo lang als de liefde is zorg zijn, zorgzaam en teassing u alle nightlong en , zal ik ook graag willen weten dat je het meer, en ik wil dat je een email sturen naar mijn e-mailadres (rose.devid50@yahoo.com), zodat ik kan je mijn foto voor u om te weten wie ik ben. Hier is mijn e-mailadres Ik denk dat we kunnen verhuizen van hier! Ik wacht op uw mail naar mijn e-mailadres hierboven. miss Rose
(Denk aan de afstand of de kleur doet er niet toe, maar hou van een heleboel zaken in het leven)
Op 10 Mei 2010 om 19.06 zei Jan Dirven...
Dag Silvijn,
Goed om te vernemen dat er ook mensen zoals jij lid worden die zich voor die veranderende en horizontaliserende samenleving zijn gaan interesseren, maar daar nog niet zo bewust mee bezig zijn geweest. Ik hoop en verwacht dat er op de site tussen alle artikelen, interviews, blogs en reacties wel wat van je gading staat.

Vriendelijke groet,
Jan.
Op 10 Mei 2010 om 11.48 zei Jan Dirven...
Dag Silvijn,
Welkom op deze site. Om je te laten inspireren. Maar voel je ook vrij bijdragen te leveren die voor anderen interessant kunen zijn.
Vriendelijke groet,
Jan Dirven,
beheerteam Horizontalisering.nl
 
 
 

© 2024   Gemaakt door Jan Dirven.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden