Harry Nijhuis's reacties

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van Horizontalisering.nl om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Horizontalisering.nl

Op 14 Januari 2021 om 14.21 zei J Pollard...

Good Day,

How is everything with you, I picked interest on you after going through your short profile and deemed it necessary to write you immediately. I have something very vital to disclose to you,but I found it difficult to express myself here, since it's a public site.Could you please get back to me on ( mr.jamespollard01@gmail.com ) for the full details.Have a nice day
Thanks God bless.

Op 2 Februari 2016 om 3.04 zei Jan Dirven...

Geachte heer Nijhuis, beste Harry,

Spammer lexx wist zijn spam bericht naar de hele ledenlijst te sturen, maar voor zover ik weet stuurde ene frank kwabena zijn spam alleen naar jou. Daarom dank voor die melding. Zij zijn beiden van de site verwijderd en achter het spamfilter gezet.

Om zulke vervelende situaties in de toekomst te voorkomen is de aanmelding op de site nu ook extra bemoeilijkt: er is vanaf nu eerst goedkeuring onzerzijds nodig om lid te kunnen worden.

Een spam-aanval van een aantal jaren geleden leerde dat het oormerken van deze berichten als spam voldoende was om er verder geen last meer van te ondervinden. Zonder tegenbericht ga ik er van uit dat dit bij jou ook het geval blijkt te zijn.

Excuus voor de overlast,

vriendelijke groet,

Jan Dirven.

© 2024   Gemaakt door Jan Dirven.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden